Vrečko doo je družinsko podjetje, ki je nastalo pred več kot petimi desetletji. Z takšno tradicijo obstaja v Sloveniji le peščica kamnoseških podjetij! Toliko let nepretrganega dela z kamnom in obstoja na tržišču je dokaz o uspehu.

Vendar je za uspeh potrebno veliko znanja in delovnih izkušenj, ki pa smo jih mi skozi vsa ta leta pridobili zelo veliko. Skupaj z sodobno tehnologijo in našim znanjem lahko realiziramo skoraj vse vaše ideje, od stopnišč, kaminov, kopalniških in kuhinjskih pultov, okenskih polic, miz, tlakov, kopalnic, tuš kadi, nagrobnih spomenikov unikatnih izdelkov…itd

Prepričani smo, da lahko le z pravilno izbiro in vgradnjo dosežete najboljše. Ne sklepajte kompromisov !!! Zaupajte le odličnim in nas obiščite, svetovali vam bodo naši strokovnjaki in prepričani smo, da lahko ustrežemo vašim željam.

MARMOR

Marmor je kristalna kamnina, neodporna na kisline in mehanične poškodbe. Dobra obdelovalnost pa mu po drugi strani odpira številne možnosti uporabe. Zato je že v Antiki bil cenjen in uveljavljen kot plemenit material. Ker je tako lepo transparentno obarvan in ima kristalno strukturo pa je predvsem priporočen za notranjo uporabo.

GRANIT

Granit je material za večnost in je zaradi svoje sestave zdaleč najpogostejši in tehnično najpomebnejši kamen. Zaradi svoje strukture in barvne raznolikostii, svoje trdote in časovne obstojnosti je primernen za notranje in zunanje površine,..torej povsod tam, kjer so mehanske in vremenske obremenitve najhujše.

Kontaktirajte nas

Pošljite nam povpraševanje glede naših storitev