Kamnoseštvo Vrečko

SPLETNA TRGOVINA

Splošni pogoji in pravna skladnost – Spletna trgovina Kamnoseštvo VREČKO d.o.o.

Spletna trgovina kamnosestvo-vrecko.si deluje vse dni v letu, 24 ur na dan. Podjetje Kamnoseštvo VREČKO d.o.o., Breg 9, 3000 Celje in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s pogoji poslovanja, navedenimi na tem mestu. Naročene izdelke dostavljamo na območju Republike Slovenije, vsi podatki o ceni, artiklih in drug opis pa je viden na posameznih izdelkih.

Vsi podatki so v slovenskem jeziku. Nakup je mogoče opraviti brez registracije.

Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na edi.vrecko@gmail.com  ali pokličete (03) 492 61 64 oz. 041 681 550 , vsak dan od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00.

Če na vprašanje ne bomo mogli odgovoriti takoj, vam bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali ceni izdelkov.

Cene v spletni prodajalni

Cene izdelkov, ki so objavljene v spletni prodajalni, so navedene v evrih. Ponudba na straneh spletne prodajalne velja samo za nakup preko spletne prodajalne. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Vse cene v spletni trgovini vsebujejo DDV.

Postopek nakupa

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »Na blagajno«. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupom«.

V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. V košarici si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice. Če imate darilni kupon, ga vpišete pri zaključku blagajne. Ko z dodajanjem izdelkov v košarico zaključite, kliknite na gumb »Naprej«. Sistem vam bo avtomatsko obračunal tudi poštnino.

Naslov za dostavo

V tretjem koraku sledi vpis oziroma pregled kontaktnih podatkov za dostavo. Vpišete podatke plačnika, če želite dostavo na drug naslov, to vpišete v ustreznem okencu.

Plačilo

Izbirate lahko med tremi načini plačila in sicer:

Neposredna bančna transakcija: ob potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov poslali predračun. Plačilo poravnate na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.

plačilo po povzetju; ko bomo potrdili vaše naročilo, bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. Pred dostavo vas bo poklical dostavljalec in sporočil predvideni čas dostave. Naročene izdelke boste plačali ob prevzemu, pri ponudniku poštnih storitev.

plačilo s kreditno kartico; po oddaji naročila boste avtomatsko preusmerjeni na spletno stran, kjer boste vnesli podatke o kreditni kartici ter izvedli plačilo.

V vseh primerih izbire plačila vse podatke in predračun prejmete na elektronsko pošto.

Pregled in potrditev naročila

Tik pred potrditvijo naročila se vam še enkrat izpišejo vsi podatki naročila. Po avtorizaciji naročila boste v vaš e-poštni nabiralnik prejeli sporočilo, da je bilo vaše naročilo uspešno avtorizirano in oddano. O nadaljnjih korakih v zvezi z vašim naročilom boste obveščeni po e-pošti.

Dostava

Naročeni izdelki bodo narejeni in dostavljeni v 15 delovnih dneh, od dneva vašega naročila oziroma v primeru nakupa s plačilom po predračunu v roku do 15 delovnih dni po prejemu plačila.

Naročene izdelke vam bo na območju Slovenije dostavil pogodbeni ponudnik poštnih storitev. Za zamude dobav zaradi ne-ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo.

Reklamacija izdelka

V primeru reklamacije izdelka iz naslova stvarne napake vas prosimo, da izdelke vrnete v originalni embalaži in opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. Paketu priložite tudi fotokopijo računa. Vrnjen izdelek bomo predali v reklamacijsko službo, ki bo ocenila upravičenost reklamacije. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije. Spletna prodajalna radiorogla.si ne odgovarja za napake in morebitno nastalo škodo, ki nastane ob nepravilni uporabi in vzdrževanju izdelka.

Pri vračilu izdelkov ne pozabite priložiti fotokopije računa.

Izdelke vrnite na naslov:
Kamnoseštvo VREČKO d.o.o. 
Breg 9
3000 Celje

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Pred oddajo pošiljke nas prosimo obvestite. 

Spremembe pogojev

Spletna prodajalna Kamnoseštvo VREČKO d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite splošne pogoje uporabe, pogoje poslovanja za e-trgovino in politiko varovanja osebnih podatkov v e-trgovini.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Celju.

 

Upravljavec osebnih podatkov
Kamnoseštvo VREČKO d.o.o. 
Breg 9
3000 Celje

 

Vaše pravice
Podjetje Kamnoseštvo VREČKO d.o.o. vam zagotavlja pravice v skladu s splošno uredbo in ZVOP-om. Ob morebitni kršitvi vaših pravic, za vsa vprašanja. se lahko obrnete na naše kontaktne naslove.
Način uveljavljanja pravic je naveden v nadaljevanju.
S tem, ko se strinjate s to politiko zasebnosti, se strinjate, da se ste seznanjeni tudi s svojimi pravicami in načini uveljavljanja.

 

Na kakšni podlagi obdelujemo vaše osebne podatke?
Podjetje Kamnoseštvo VREČKO d.o.o., obdeluje vaše osebne podatke na osnovi zakonodaje, kadar ste nam osebne podatke posredovali sami ali smo jih pridobili za uveljavljanje našega zakonitega interesa ali za izvedbo pogodbe (npr. sodelovanja v nagradni igri ali nakupa naših storitev ).
Zakonodaja nam omogoča, da določene osebne podatke lahko zbiramo za jasno opredeljene namene, določa nam tudi rok hrambe, način ravnanja s temi podatki in izpolnjevanje drugih zahtev v zvezi z varovanjem (videonadzor, zaposleni, plače ipd).

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov ste nam podali s tem, ko ste se na naših spletnih straneh, prek enega izmed obrazcev ali prek elektronske pošte ali z oddajo naročila osebno v naših tajništvih strinjali, da vam z navedenim namenom lahko zagotavljamo storitev. Privolitev je, če se na primer prijavite na prejemanje vsebin, kot so časopis, e-novice ali e-časopis, vabila na dogodke, publikacije in storitve, ali se registrirate za uporabo nekaterih storitev. Privolitev pridobimo tudi pri določenih drugih poslovnih stikih.
Privolitev lahko kadar koli prekličete, tako preprosto, kot ste jo dali. V naši podatkovni bazi bomo dokumentirali podatke o preklicu privolitve (recimo o vaši prijavi in odjavi na e- novice). Možnost preklica je vedno jasno opredeljena ob vsaki privolitvi. Ob morebitnem preklicu vaše privolitve vaših osebnih podatkov ne bomo več uporabljali za obveščanje o naših vsebinah in uporabo storitev (časopisi, e-novice, e-časopis, vabila na dogodke, publikacije in druge storitve) in jih obdelovali.

Pogodba z vami nastane, ko prek spletne strani ali osebno v naših poslovalnicah oddate naročilo za nakup, sodelovanje v nagradni igri, se naročite na naše publikacije …. Vaše navedene osebne podatke obdelamo, da lahko izpolnimo sklenjeno pogodbo ali udejanjimo sodelovanje v nagradni igri.

Komu posredujemo vaše osebne podatke?
Vaših osebnih podatkov, pridobljenih s privolitvijo ali pogodbo, ne delimo s tretjimi osebami in jih ne izvažamo v tretje države. Le v redkih primerih, kadar ste v te privolili sami (o tem vas jasno tudi obvestimo) ali ko lahko zagotovimo, da prejemnik zagotavlja ustrezno raven varstva podatkov (na primer na podlagi odločitve o ustreznosti, ki jo je sprejela Komisija EU-ja za zadevno državo ali s sporazumom s standardnimi pogodbenimi klavzulami EU-ja med Evropsko unijo in prejemnikom) pa to storimo, če je to potrebno (napr. pri nagradnih igrah, kjer pogodbeni partnerji želijo vaše kontakte, da vas lahko obveščajo o svoji dejavnosti).

Pri opravljanju naše dejavnosti vaše osebne podatke včasih lahko obdelujejo tudi naši pogodbeni obdelovalci. Kot upravljalec smo odgovorni za skrbno ravnanje z vašimi osebnimi podatki, zato s pogodbenimi obdelovalci sklenemo pogodbe o varstvu osebnih podatkov ali dopolnila k pogodbam kot to določa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Tako jih še posebej zavežemo k varstvu osebnih podatkov, ki nam jih posredujete ali smo jih prejeli.

Katere osebne podatke o vas zbiramo in obdelujemo, s kakšnim namenom in koliko časa hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi zakonov z namenom plačila naročnine in izterjatve. V skladu s tem obdelujemo naslednje podatke o zavezancih in neplačnikih:
osebno ime,
naslov stalnega ali začasnega prebivališča (ulica, kraj, hišna številka itd),
datum vnosa podatkov,
elektronski naslov.

Podatki se hranijo deset let po prenehanju statusa zavezanca ali neplačnika oziroma dokler je to potrebno za doseganje namena obdelave.
Za uveljavljanje vaših pravic se lahko obrnete na naše kontaktne naslove.

Vedno imate pravico do:
* brezplačne seznanitve z vašimi osebnimi podatki pri nas (pravica do vpogleda), pri čemer imamo pravico zahtevati dodatne podatke, da vas lahko zanesljivo identificiramo,
* popravek netočnih podatkov,
* pravico do omejitve obdelave pod določenimi pogoji iz Splošne uredbe,
* pravico do ene brezplačne kopije vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujemo.

Piškotki
Spletne strani podjetja za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev uporabljajo piškotke. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene. Informacije o piškotkih so na voljo v okviru posameznih spletnih strani.

Varnost
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Spremembe politike varstva osebnih podatkov in zasebnosti
V primeru, ko bomo bistveno spremenili določila, ki bi vplivala ali vplivajo na obdelavo osebnih podatkov vas bomo o morebitnih vsebinskih spremembah politike obveščali prek elektronske pošte, ki ste nam jo posredovali.

Zaključek

Z vstopom na spletno stran www.kamnosestvo-vrecko.si soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Želimo vam prijetno nakupovanje.